Serdar Ortaç, Chloe’ye evlilik teklif etti mi?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan'ın yeniden evlenmek istediklerine dair bir iddia ortaya atıldı. İkiliden Serdar Ortaç üç hafta önce gerçekleştiği iddia edilen buluşma ve evlilik teklifi iddiası hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ortaç, Chloe’ye evlilik teklif etti mi?

Sözcü'den Ünal Demirkaya'nın haberine göre; beş yıllık evliliklerini geçen ağustos ayında bitiren ve sonrasında da haklarında yeniden bir araya gelecekleri yönünde haberler yapılan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. ‘Gel Konuşalım’ adlı magazin programında Serdar ve Chloe’nin üç hafta önce bir araya geldikleri ve Serdar’ın eski eşine yeniden evlilik teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Ortaç'tan iddialara yanıt

Son zamanlarda hakkında sık sık bir ilişkiye başladığı ve evlenmek istediği yönünde habeler yapılan ve sürekli olarak da bu iddiaları yalanlayan Ortaç, eski eşiyle yeniden bir araya geleceği haberlerini de yalanladı.

Sozcu.com.tr'nin ulaştığı şarkıcı, eski eşine evlilik teklif ettiği yönündeki haberleri kendisine has üslubuyla "Yalan baba" sözleriyle yalanladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin