Serbest bırakılan Ercan Gün yeniden gözaltına alındı!

Ercan Gün bu sefer de Hrant Dink cinayeti soruşturması için gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Serbest bırakılan Ercan Gün yeniden gözaltına alındı!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Fox TV Haber Müdürü Ercan Gün, Hrant Dink Cinayeti soruşturması kapsamında tekrar gözaltına alındı.



Ercan Gün ifadesi alınmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 



FETÖ / PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteciler Ercan Gün ve İbrahim Balta dün sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı tarafından ifadesi alınan gazeteciler Gün ve Balta tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Ercan Gün'ü yurtdışına çıkış yasağı koyarak serbest bıraktı. Ancak, Gün daha sonra Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında tekrar gözaltına alındı. 



Hakimlik, İbrahim Balta'nın ise "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Soruşturma kapsamında tutuklanan gazetecilerin sayısı ise 18'e yükselmiş oldu. (DHA)

 


Etiketler ercan gün fetö
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin