Seray Sever: Sözlerimin arkasındayım

Ünlü sunucu, yorumculuk yaptığı programdaki sözleriyle tepki çekmişti.

Google Haberlere Abone ol
Seray Sever: Sözlerimin arkasındayım

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Seray Sever: Sözlerimin arkasındayım



Seray Sever, yorumculuk yaptığı programda “Fasulye pahalıysa pahalı, çalışacaksın ya da fasulye yemeyeceksin, ucuz sebze yiyeceksin” dedi, sosyal medyada olay yarattı. Seray Sever ne demek istedi bu fasulye felsefesiyle?



Cengiz Semercioğlu: Seray’ı severim ama bunun tam karşılığı zevzeklik yapmaktır. İnsanların derdiyle, alım gücüyle, sıkıntısıyla böyle dalga geçen, tepeden bakan biri elbette eleştirilir. İyi, ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler dememiş. Kendisine “Bu fasulye 7.5 lira” türküsünü gönderiyorum, Ata’dan...



Ömür Gedik: Seray çok eski arkadaşım. Bu konuyu konuştum kendisiyle; “Sözlerimin arkasındayım. Mevsiminde ucuz olan yiyeceklere yönelmek hem maddi açıdan hem de sağlık açısından en doğrusu. İnsanlara pozitif destek ve telkin amaçlı söylediğim şeyler biraz üslubum ama daha çok troller nedeniyle bu noktaya geldi” dedi. İyi niyetinden zerre şüphem yok, bu konuyu uzatmaya da gerek yok.



Onur Baştürk: Seray ne kadar düzeltmeye çalışsa da sonradan, bu sözleri duyunca “Ne kadar manasız” dedim, kusura bakmasın. “Fasulye yemek istiyorsan daha fazla kazan, olmadı ucuz olan başka bir şey ye” demek insanlara saygısızlık ve tek kelimeyle ayıp!



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin