Şenol Güneş'ten, Tirana maçı öncesi transfer müjdesi. Milan forması giyen isimle anlaştıklarını açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Milan forması giyen Ante Rebic ile anlaştıklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'ten, Tirana maçı öncesi transfer müjdesi. Milan forması giyen isimle anlaştıklarını açıkladı

Avrupa kupasındaki macerasına yarın Tirana karşısında başlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Yoğun bir hazırlık dönemi oldu. Geçen sezondan sonra bu sezona iyi hazırlanmak istedik. Hazırlık maçlarından çok resmi maçlar önemli. İlk resmi maçımızı yarın oynayacağız. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Kontra atağı iyi oynayan bir takım. Tanıdığımız bazı oyuncular var orada. Yarınki maçın zor olmasını bekleyebiliriz'' dedi.

Milan forması giyen Ante Rebic ile her konuda anlaştıklarını söyleyen Şenol Güneş, ''Ante Rebic yarına yetişmedi, ikinci maç için 1 hafta daha zamanımız var. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle konuşuldu. Bu maçta kullanamıyoruz, listeye yazamıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin