Şenol Güneş'in üç isme artık sabrı kalmadı. Dele Alli, Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka ile yollar ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Şenol Güneş Dele Alli, Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka'nın biletini kesti.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'in üç isme artık sabrı kalmadı. Dele Alli, Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka ile yollar ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlamaları şimdiden yapılmaya başlandı.

Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından gelecek sezon kadroda büyük değişikliğe gitmeyi planlıyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE ÖNEMLİ İSİMLER KADROYA DAHİL OLDU

Ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic, Alexandru Maxim, Omar Colley ve Onur Bulut siyah-beyazlı ekipte takıma katılan isimler oldu.

ÜÇ İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Lider Galatasaray'ın 14 puan gerisinde bulunan ve artık bu sezonu gözden çıkaran siyah-beyazlı yönetimde takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı.

Şenol Güneş'in Antalyaspor karşısında son bir şans verdiği Dele Alli ve Jackson Muleka deneyimli hocanın yine gözüne giremedi ve bu isimlerin üstü çizildi. Sezon başından bu yana disiplinsiz tavırlarıyla tepki toplayan Kevin N'Koudou ile de yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

GHEZZAL'IN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın durumu da belli oldu. Antalyaspor maçı öncesinde ısınma hareketleri sırasında sakatlık yaşayan ve kadrodan çıkarılan Cezayirli oyuncu, iki hafta daha görev yapamayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin