Şenol Güneş yayıncı kuruluşa tepki gösterdi: Camiayı güzel işliyorsunuz

Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş, "Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. Maçları seyrediyoruz. O yayıncı kuruluş, bizim maçta görüntü olarak atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa konuşacak bir şey yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş yayıncı kuruluşa tepki gösterdi: Camiayı güzel işliyorsunuz

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Konyaspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, rakibinin 10 kişi kaldığı maçta 2-0 kazandı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size (yayıncı kuruluş) güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok. Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Afrika maçları var, başka şey var. Bugün maç var, Afrika maçları devre arasında."

"Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Seyahatler, programlar... Üç günde bir maç yaparken, bir de gidip geliyoruz. Kaybettiğimiz iki maçın travması var, o da doğru. Bundan nemalanmak isteyenlere de sakın izin vermeyin." açıklamasında bulundu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin