Şenol Güneş, Tirana karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi: Oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi, hepsini tebrik ederim

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup ederek avantajlı bir skor elde etti. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş, Tirana karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi: Oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi, hepsini tebrik ederim

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş evinde Tirana'yı ağırladı.

Siyah-beyazlılar mücadeleyi 3-1 kazanarak rövanş öncesi avantajı yakaladı. Kara-Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş, müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bu sezon ilk resmi maçımızdı. Oyun başından itibaren kontrol bizdeydi. Onlar da tempo ile zorladılar. Fiziksel olarak bazı dalgalanmalar olabilir sezon başında. Oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi, hepsini tebrik ederim. Seyircilerimiz de sıcak yaz gününde bize destek oldu, onlara da teşekkür ediyorum."

"Hedefimiz, 3 kulvarda yarışmak. 3 kulvara girince de her oyuncuya ihtiyacımız var. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular bu rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek. Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız ve öyle çalışıyoruz."

Beşiktaş'ın paniğe gidecek hiçbir sorunu yok. Tek üzüldüğümüz çalışan bir arkadaşımızın ayrılması oldu. Gelen taraftarlarımızın takımı desteklemesi güzel. Yönetime de bana da oyuncuya da olan destek taraftara geri dönecek. Başarı hepimizin."

"Başkalarının ne yaptığı bizim için önemli değil, biz ne yapıyoruz o önemli. En doğru yapabileceğimizi yapmaya alışıyoruz gücümüz yettiğince. Ben rakiplerle ilgili ne dersem diyeyim yanlış anlaşılacak. Transfer yapılmadı diye panik, telaş yapmak doğru değil. Kendi inandığınız şeyi yapmalısınız, başkalarını değiştiremezsiniz. Diğerlerine bakarak oyuncu almıyoruz, belki başkaları öyle yapıyordur. Onlara da saygı duyuyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin