Şenol Güneş maçın ardından TFF'yi hedef aldı: Doğrusunun ne olduğunu söylersem ortalık karışır

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda tek golle mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktörü Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş maçın ardından TFF'yi hedef aldı: Doğrusunun ne olduğunu söylersem ortalık karışır

Trendyol Süper Lig'e Fatih Karagümrük karşısında aldığı üç puanla başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda ortaya koydukları oyun nedeniyle Beşiktaş taraftarından özür dileyen Şenol Güneş, ''Karagümrük kendi gücünde direnecek bir takımdı onu da iyi yaptı. Top kayıpları yaptık, agresif oynamadık. Topun kontrolü bizdeydi ama cılız ataklar yaptık. Golü geç bulduk ama maçı hak ettik. Bazen çok pozisyon bulursunuz, kaçırırsınız ama bugün kazanmak için yeterli pozisyonları bulduk. Bunları da yaşayacağız, futbolcularımı tebrik ediyorum. Bireysel olarak oyuncuları eleştirmek doğru değil. Oyun anlamında, görevlere bağlı olarak iyi niyetlilerdi ama bunu hızlı tempolu yapmamız lazım. Topu kaybettiğimizde, baskılı oynamamız gerekiyor. Bakü maçında bunları iyi yaptık ama bu maç bundan uzaktı. Rakip de ağır davrandı biz de. Biraz uyurgezer gibi. Taraftarlardan ilk yarı için özür diliyoruz'' dedi.

Açıklamalarına TFF'ye sitem ederek devam eden tecrübeli çalıştırıcı, ''Sıcakların olduğu bir dönem olduğu için takımda da ağırlık, halsizlik vardı. Sonra düzeldi. Biz federasyonun aldığı karara uymak zorundayız ama doğrusunun ne olduğunu söylersem ortalık karışır. Yanlış anlıyorlar beni, susmayı tercih ediyorum'' şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin