Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası TFF'yi hedef aldı: Ne kadar fikrimi söyleyebileceğimi bilmiyorum

Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından sitemkar konuştu, "Ne kadar fikrimi söyleyebileceğimi bilmiyorum, onlardan öğreneceğim. Anladığım kadarıyla havuza kir attık. Neleri konuşacağımı bilmiyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası TFF'yi hedef aldı: Ne kadar fikrimi söyleyebileceğimi bilmiyorum

Sport Toto Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup eden, 14 maçlık yenilmezlik ve 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

TFF'de Genel Kurul üyesi ve Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğunu vurgulayan Güneş, "Kamuoyunda takdirler, eleştiriler, aşırı övgüler var. TFF'de Genel Kurul üyesiyim ve Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Ne kadar fikrimi söyleyebileceğimi bilmiyorum, onlardan öğreneceğim. Anladığım kadarıyla havuza kir attık. Neleri konuşacağımı bilmiyorum. TFF'de kongre olacak. Ayrıldıktan sonra konuşma hakkınız da olmuyor. Şimdi konuşma hakkım da doğdu. Şimdi susmayı ve düşünerek konuşmayı daha doğru buluyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin