Şenol Güneş kadrodan çıkarılan 5 futbolcuyu açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadrodan çıkarılan isimleri açıkladı. Güneş, Emre Belözoğlu hakkında da konuştu

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş kadrodan çıkarılan 5 futbolcuyu açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş,Karadağ maçı öncesi, "Oyuncularımıza güveniyoruz. Daha önceki 3 maçta koruduğumuz liderliğimizi yine devam ettirmek istiyoruz. Ozan Tufan, Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Halil Dervişoğlu yarın akşam aramızda olamayacak. Sakatlanan Halil Akbunar'ı da kadrodan çıkardık. Oyuncuların gelmemesi doğru bulmadığımız ve tartışılması gereken bir konu. Pandeminin futbolu ne kadar etkilediğini görüyoruz ama ülke kararlarına göre ayrımcılık oluyor." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun yardımcı antrenör olmayacağını açıklayan Güneş, "Burak Yılmaz'ın ve Hakan Çalhanoğlu'nun, Emre Belözoğlu'nun oynarken yaptığı liderliği biraz devralmasını istiyorum. Hem oynamalarını hem de yanlarındaki oyuncuların gelişimlerine katkı sağlamalarını onlardan bekliyorum. Emre Belözoğlu ile görüştüm dedim. Hiçbir zaman aldık demedim. Emre çok beğendiğim ve takdir ettiğim bir oyuncuydu. Liderlik vasfı nedeniyle antrenör olacağını tahmin ediyordum. Şartlar nedeniyle şu anda teknik ekibe katılması mümkün değil. Şartlara bakınca milli takım yardımcı antrenörlüğü için aklımdaki isim Emre Belözoğlu'ydu ama olmadı. Başka antrenörlerle de konuştum ama yerine birisini almadım." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin