Şenol Güneş istedi, yönetim transfer için düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı yeniden parçalı formayı giymeye hazırlanıyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Beşiktaş'ta, Şenol Güneş bir dönem siyah-beyazlı ekipte forma giyen Mohamed Elneny'nin transfer edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş istedi, yönetim transfer için düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı yeniden parçalı formayı giymeye hazırlanıyor

Sezonun ikinci yarısında müthiş bir galibiyet serisi yakalayan ancak son maçta Konyaspor ile berabere kalarak ligi ikinci sırada bitirme şansını kaçıran Beşiktaş'ta transfer çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Özellikle orta saha bölgesine kesinlikle transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündemin ilk sırasında tecrübeli isim Geoffrey Kondogbia yer alıyor. Atletico Madrid forması giyen oyuncunun yıllık maaşı nedeniyle şimdilik bu transferi askıda bekleten Beşiktaş eski oyuncusu Mohamed Elneny ile yeniden temasa geçti.

Şenol Güneş'in takımda ısrarla görmek istediği Mısırlı oyuncu için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Arsenal'de forma giyen Elneny için teklifini hazırladı. Kara Kartal, yıllık 3 milyon Euro kazanan Elneny için önümüzdeki günlerde İngiliz ekibinin kapısını çalacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin