Şenol Güneş, Giresunspor maçı sonrası yıldız ismin ayrılığını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası verdiği röportajda Dele Alli hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş, Giresunspor maçı sonrası yıldız ismin ayrılığını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yükseldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Tabii ki kağıt üstünde favoriydik. Bir sürprize, mucizeye izin vermemek gerekiyordu. Ancak, rakibimiz dirençli, inançlı, maçı asla bırakmayan bir takım. Biz maça iyi başladık ama rakip yüzde 100 tempoyla iyi çıkışlar yaptı, agresif tempoyla toplar kazandı. Biz o dönemde bocaladık. Cenk de o arada çıktı, devam etti orada. Kısa zamanda toparlandık ve 1-0'dan sonra 3-1 öne geçtik. Top kayıplarımız fazla oldu. Daha iyi oynayabilirdik ama bu oynadığımız oyunla da galibiyeti hak ettik. Tüm oyuncular elinden geleni gösterdi. Tebrik ediyorum'' dedi.

DELE ALLI HAKKINDA AÇIKLAMA

Giresunspor maçı sonrası Dele Alli'nin takımdaki geleceğiyle ilgili de konuşan Güneş, ''Dele Alli'yi konuşacak durumda değiliz. Dele konusunu pas geçiyorum. Hayırlısı olsun. Ben de dahil kulübün görevlisiyiz. Hepimiz gelip gideriz, önemli olan kulübün iyi olması" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin