Şenol Güneş gider gitmez o isimle el sıkışıldı. Beşiktaş yeni teknik direktörünü çabuk buldu

Beşiktaş, Lugano mağlubiyetinin ardından görevinden ayrılan Şenol Güneş'in yerine Rıza Çalımbay ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Rıza Çalımbay, Beşiktaş teknik direktörlüğü konusunda, ''Her zaman göreve hazırım'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş gider gitmez o isimle el sıkışıldı. Beşiktaş yeni teknik direktörünü çabuk buldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde alınan şok Lugano mağlubiyetinin ardından yönetim olağanüstü toplanmış ve toplantının sonucunda tecrübeli teknik adam Şenol Güneş istifasını vermişti.

Beşiktaş'ın başında ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş, Lugano karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından yönetimle bir araya geldi ve istifa kararını iletti. Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, ''Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş'e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın başında bu sezon 15 maça çıkan Şenol Güneş 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 2.13 puan ortalaması tutturmuştu.

EN KUVVETLİ ADAY RIZA ÇALIMBAY

Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş için birçok teknik direktör ismi telaffuz edilirken en güçlü adayın Rıza Çalımbay olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın efsaneleri arasında yer alan ve son olarak Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın başına geçmek için hazır olduğunu söyledi.

Sivasspor ile dört yıllık macerasının ardından uzun zamandır takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay'ın son görüşmelerin yapılmasının ardından Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin