Şenol Güneş, Adana Demirspor maçı sonrası ateş püskürdü: Mantık dışı, hukuk dışı bir lig

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş, Adana Demirspor maçı sonrası ateş püskürdü: Mantık dışı, hukuk dışı bir lig

Beşiktaş ligin 35. haftasında zorlu Adana Demirspor deplasmanından Aboubakar(2), Gedson ve Cenk Tosun'un golleriyle 4-1 galip ayrıldı.

Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Hataları ve eksikleri ile irdelenmesi gerekiyor. Bu iyi oyunun üzerine ne koyabiliriz o önemli. Hepsine teşekkür ederim, 4-1 iyi bir sonuçtu. Güzel işler oldu ama eksikleri de olan bir maçtı."

"Hakemle ilgili çok konuşmak istemiyorum ama maç içinde bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Biraz sağlığım bozuktu, midem rahatsızdı. Belki ondan olabilir. Verdiği faullerin çoğunu seyirci baskısı ile verdiğini hissettim. Penaltıdır, goldür onları söylemiyorum. Montella için de geçerli. Neden atıldığını göremedim. Sahaya girdi denildi ama biz de girdik sahaya. Hakeme dokunduysa onu bilmiyorum. Hakem, genç hakem. Seyirci baskısı altında kalmadan daha kararlı olması gerekiyor."

"Bunu suçlamak için söylemiyorum ama bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. 2-3 hafta dinlenip bir maç oynuyorsunuz, bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. 'Haa bu takımın acaba kiminle maçı var?' Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak. Fenerbahçe, yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etse ve diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? 1 hafta maç ne oldu diye bekleyecekti."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin