Seni Kimler Aldı final yaptı, reytingler nasıl etkilendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, reytingleri masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Seni Kimler Aldı final yaptı, reytingler nasıl etkilendi?

FOX’un 7’nci bölümüyle ekrana gelen programı İlk Buluşma, ilk kez reyting listesinde zirvede yer aldı. Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun sunduğu program, Total ve ABC1’de ilk sırada yer alırken, AB’de ise 2’nci sırada yer aldı. İlk Buluşma, 3’e yakın reyting alarak, izlenme oranında da ilk kez bu kadar yükselmiş oldu.



Şinasi Yurtsever sunuculuğa ısınıyor



Sinan Çalışkanoğlu, hem aynı formatta hem de başka formatlardaki programlarda sunuculuk yaptığı için, Şinasi Yurtsever’e daha tecrübeli olduğu bir gerçek. Yurtsever, oynadığı dizi ve filmlerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi yakalamıştı. İlk sunuculuk deneyimine ısındıkça, reytinglerde daha da yükselebilir program.



Seni Kimler Aldı zirvede veda etti



atv’nin dizisi Seni Kimler Aldı dün final yaparak ekran macerasını 10. bölümde tamamladı. Yaz sezonu için iddialı sayılabilecek bir kadrosu olsa da bir türlü seyirciyi yakalayamadı. Yurdaer Okur dizinin kadrosundan çıkarılmasaydı, daha farklı yerlerde olabilirdi dizi.



Seni Kimler Aldı’nın final bölümü, Total’de 2, AB’de 4, ABC1’de ise 5. olarak, geride kalan tüm bölümlerine oranla en iyi sonuçlarını elde etti. Geçtiğimiz sezon birçok dizi final bölümünde reyting kaybederken, Seni Kimler Aldı’nın reytinglerini hem oran olarak hem de sıralamada yükselerek bitirmesi de ilginç bir detay oldu.



Çocuktan Al Haberi Ünlüler'in başarısı



Daha önce de bahsetmiştim, Show TV’nin Çocuktan Al Haberi programını, Çocuktan Al Haberi Ünlüler formatına çevirip prime time’a alması başarılı sonuç verdi. Dün de program Total’de 3, AB’de 1 ve ABC1’de de 2 olarak, başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.



Türk Malı, Eylül'de geri dönecek



Star’ın iddialı dizisi Türk Malı, dün sezon finali ile ekrana geldi. Total’de 5, AB’de 11 ve ABC1’de de 11. sırada yer aldı. Planlama 6 ya da 8. bölümde sezon finali yapıp, Eylül’de de ekrana geri dönmesi yönündeydi. Ancak, erken final yapmış gibi gösterildi. Zaten yapımcısı da sezon finalinin planlandığı tarihte yapıldığını açıkladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin