Senarist ve prodüktörden 'Kutsal İnek' kitabı

Ceylan Naz Baycan'ın ilk kitabı Yitik Ülke Yayınları etiketiyle raflarda.

Google Haberlere Abone ol
Senarist ve prodüktörden 'Kutsal İnek' kitabı

Senarist ve prodüktör Ceylan Naz Baycan, ilk kitabı Kutsal İnek ile hamilelik sürecini ve o dönemde yaşadığı özel anları tüm doğallığı ve kendine özgü mizah anlayışıyla okuyucuyla paylaşıyor. Yitik Ülke Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşan 'Kutsal İnek', hamilelikle ilgili masalları değil gerçekleri anlatıyor.



Tanıtım bülteninden:



"Kutsal İnek, 28 yaşındaki genç bir anne adayının 40 hafta boyunca yaşadığı duygusal iniş çıkışlarını, bekleme odalarında yaşadıklarını ve eşe dosta, akrabalara bu 'güzel' haberi paylaşma heyecanını tüm 'garipliği' ve gerçekliği ile anlatıyor. "Bu hikâyeyi anlatıyorum ki mutluluktan çıldırmış gibi görünen hamilelerin yanında siz de benim gibi yalnız hissetmeyin, kederlenmeyin… Absürt olayların sadece sizin başınıza geldiğini, yalnızca sizin yer yer kocanızı öldürmek istediğinizi sanmayın!"



'Kutsal İnek' sadece hamileler ya da anne adayları değil, 'hayatı sorgulayan' şehirli kadınlar için de bir kılavuz niteliğinde…



"Lunaparkta gondola binmeye inat edip, bindiği andan inene kadar da çığlık çığlığa bağıran çocuklar gibiyim… Bir şeyi hem isteyip hem de ondan fazlasıyla korkuyorum." 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin