Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın"

Ülkemizde de çok sevilen KADEBOSTANY, yepyeni teklisi ‘Two Lovebirds in a Cage'de son dönemin en önemli kadın yorumcularından Sena Şener ile güçlerini birleştirdi. Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Guillaume de Kadebostany MedyaTava'dan Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın"

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Ülkemizde de çok sevilen KADEBOSTANY, yepyeni teklisi ‘Two Lovebirds in a Cage'de son dönemin en önemli kadın yorumcularından Sena Şener ile güçlerini birleştirdi. Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Kadebostany bu kez, daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getiren, yeni projeleriyle de her daim gündemde kalan Sena Şener’le müthiş bir ortaklığa imza attı. Kadebostany projesinin arkasındaki isim Guillaume de Kadebostany şarkının tanıtımı için 2 gün boyunca İstanbul'daydı.

Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın"

OKAN BAYÜLGEN ÇOK ÇARPICI VE KİBAR BİRİ

İstanbul'da olmak her zaman güzel diyen Guillaume de Kadebostany, show programına katıldığı Okan Bayülgen için de; "Çok çarpıcı ve kibar bir karakter" tanımını kullandı.

UKRANYA - RUSYA SAVAŞI ÇIKINCA ŞARKININ ADINI DEĞİŞTİRDİM

Sena Şener'i ilk kez Eskişehir'de bir festivalde dinleyip sesine vurulduğunu söyleyen sanatçı; tam o sıralarda güçlü bir vokal arıyordum ve Sena'yı dinleyince kesinlikle doğru kişi olduğunu düşündüm. Aslında şarkının orijinal adı Machine Gun'dı ama Ukranya-Rusya savaşı çıktığı için daha romantik bir tabir olan “Two Lovebirds in a Cage” isminde karar kıldım. Sena da şarkıyı dinler dinlemez hemen kabul etti ve bence harika bir işbirliği oldu, diye konuştu.

Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın" - Resim : 2

HAYALİM STING İLE ÇALIŞMAK

Kariyeri boyunca birçok müzisyenle iş birliği yapan ünlü müzisyen birlikte çalışacağı kişiyi seçmeyi arkadaş seçmeye benzettiğini söylüyor. Hani birini ilk gördüğünüz zaman pozitif ya da negatif bir duygu hissedersiniz, işte çalışacağım kişiyi de biraz bu ilk izlenim belirliyor ama en önemli faktör tabiki vokal yeteneği, dedi. Hayalinde çalışmak istediği biri var mı sorusuna ise Sting yanıtını verecek, kendisinin büyük hayranı olduğunu ve dünya üzerindeki en iyi erkek vokallerden biri olduğunu düşündüğünü söyledi.

HAYAT KISA İÇİNİZDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞAYIN

Her şeyden ilham aldığını söyleyen Kadebostany, bir cafede oturuken insanları gözlemleyip onların hayatlarını hayal ederim ve buradan bir şarkı doğabilir. Güçlü bir hayal gücü olduğunu söyleyen müzisyen hırslı ve istekliyim müzik yapmak istediğime çok erken yaşlarda karar verdim ve bu yolda vazgeçmeden yürüdüm. Sadece müzikle ilgili söyleyemiyorum eğer bir çikolata yapmak istiyorsanız onu yapın, hayat kısa ne olmak istiyorsanız öyle yaşayın, diye konuştu.

Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın" - Resim : 3

SENA ŞENER: ŞARKININ HİT OLMASI DEĞİL DUYGUSU DAHA ÖNEMLİ

Sena Şener; Kadebostany ile tanışma hikayelerini şöyle anlattı; Eshişehir konserimizden hemen sonra ekip yorgundu, dönmek istedi ama ben Kadebostany'i dinlemeyi çok istemiştim. O da beni dinlemiş ve beğenmiş. Sonrasında birlikte çalışmak istediklerini ilettiler, ben de kabul ettim. Benim yazdığım sözlerini anımsattı ve kendime çok yakın hissetim. Şarkının dünya çapında bir hit olması benim için öncelik değil ama olursa tabiki çok güzel olur.

DAHA İSKANYAR BİR MÜZİK YAPACAĞIM

Şener; Çok fazla konser ve turne yaptığımız bir dönemdeyiz. Kayıtlar yapmaya devam ediyorum. Punk-rock'a göz kırpan bir şarkı çıkaracağım. Biraz daha rock'a kaydığını söyleyebilirim ama bu süreç çok doğal ilerliyor. Ne dinliyorsam, kulağıma ne hoş geliyorsa müziğimde onların etkileri görülüyor üretken olduğum bir dönemdeyim, dedi.

Sena Şener'le düet yapan dünyaca ünlü yıldız Kadebostany MedyaTava'ya konuştu; "Hayat kısa içinizden ne geliyorsa onu yapın" - Resim : 4

ŞEBNEM FERAH İLE KIYASLANMAK ONUR VERİCİ

Hayranları tarafından rock müzikte Şebnem Ferah'ın tahtına aday gösterildiği sorusuyla ilgili ise benim de çok sevdiğim bir müzisyen ama ben daha serseri punk'a yakın müzik yapıyorum. Şebnem Ferah daha düzenli ve hatta senfonik müziğe yakın bir yapıyor. Böyle bir karşılaştırmadan dolayı onur duyuyorum. Şebnem Ferah çok özel bir isim ama ben Sena'yım. Karanlık müzik yapmayı insanlar pek tercih etmediği için bu sebeple beni yakın görmüş olabilirler diye düşünüyorum, diye konuştu.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin