Sen Çal Kapımı 6'ıncı bölümden yeni tanıtım!

FOX’un yeni dizisi 'Sen Çal Kapımı'nın yeni bölüm (6'ncı bölüm) 2'nci tanıtım videosu yayınlandı... 'Sen Çal Kapımı', yeni bölümüyle 19 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de FOX'ta...

Google Haberlere Abone ol
Sen Çal Kapımı 6'ıncı bölümden yeni tanıtım!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölüm (6'ncı bölüm) 2'inci fragmanı yayınlandı.

Serkan, Eda’yı paparazzilerden kurtarır. Hem de alacağı ödülü, Selin’le konuşmasını ve aylardır üzerinde çalıştığı sözleşmeyi umursamadan.

Sen Çal Kapımı 6'ıncı bölümden yeni tanıtım!

Eda, ilişkilerinin bambaşka bir boyut kazandığını düşünüyor artık. Ama gerçekten öyle mi? Ertesi gün Serkan Bolat ortadan yok oluyor, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Selin hariç! Eda çıldırıyor bunu öğrenince. Selin ise aşırı mutlu.

Sen Çal Kapımı 6'ıncı bölümden yeni tanıtım! - Resim : 2

Eda, Serkan’ın yokluğunda, önemli bir müşteriye imkansız bir işi bir günde bitireceğine söz vermiş bulunur. Serkan ortaya çıkınca ofiste kavga gürültü giderek büyür. Ekip Eda ve Serkan tarafında ikiye bölünür. Eda bir taraftan Serkan’ın nereye kaybolduğunu öğrenmeye çalışırken bir taraftan da müşterinin işini yetiştirmeye çalışır. Serkan ile Eda arasındaki gerginlik birlikte sabahladıkları bir gecede son bulacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin