Sen Anlat Karadeniz'in son set gününde gözyaşları sel oldu

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'in setinde duygusal anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Sen Anlat Karadeniz'in son set gününde gözyaşları sel oldu

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz'in setinde duygusal anlar yaşandı. Dizinin çocuk yıldızı Demir Birinci, veda ederken başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, Demir'e uzun süre sarıldı.



atv'nin çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizisi 'Sen Anlat Karadeniz'in final bölümü çekimleri sona erdi. 13 Kasım'da final yapacak olan son set gününde duygusal anlar yaşandı.



Uzun süre sarıldı



Dizinin çocuk oyuncusu Demir Birinci, başrol oyuncu İrem Helvacıoğlu'na sarılıp uzun uzun vedalaştı. O sırada diğer set çalışanlarının da gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.



Sen Anlat Karadeniz'in son set gününde gözyaşları sel oldu



'Biz çok güzel bir aileyiz'



Demir Birinci sosyal medya hesabından şu sözlerle veda etti: "Biz çok güzel bir aileyiz ki ya. Bazı anlar vardır sonsuza dek kalbinde kalsın istersin, çok özel çok kıymetlidirler. Yolculuğumuzun başından beri bizimle yürüyen sizlerle zaman zaman bu anları paylaşmaya çalıştık. Bu da yağmurlu bir Trabzon gününden, en biz, en yürek burkan, en samimilerinden.. Hepiniz Demir'in abisi, ablası, arkadaşı, ailesi oldunuz. Yaptığınız her şey kalbimizde, yürekten teşekkürler."



Sen Anlat Karadeniz'in son set gününde gözyaşları sel oldu - Resim : 2



Sen Anlat Karadeniz'in son set gününde gözyaşları sel oldu - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin