Sen Anlat Karadeniz'de bebek müjdesi!

atv'nin geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden reyting rekortmeni fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz’in yetenekli ve yakışıklı oyuncusu Temmuz Gürkan Karaca baba olmak için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sen Anlat Karadeniz'de bebek müjdesi!

Geçen yaz evlenen oyuncuyu, şimdiden babalık heyecanı sardı!

Sen Anlat Karadeniz’in 'Komiser Yıldırım’ına,  nam-ı diğer 'Devrem'’e hayat veren oyuncu Temmuz Gürkan Karaca, aralarında uzun soluklu dizilerden olan 'Beni Affet', 'Behzat Ç.' dizilerinin de olduğu birçok projede önemli rollerde yer aldı.

Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana sanat Dalı - Oyunculuk Bölümü Mezunu olan ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleye Temmuz Gürkan Karaca, hayvanlara olan düşkünlüğü ile de biliniyor. Bir kedi sahibi olan Karaca, hayatlarına katılacak bir bebek ile ailelerinin daha da büyüyeceğini söyledi. Çocuklarının da eşi ve kendisi gibi bir hayvansever olacağından da emin olduğunu dile getiriyor.

Yaşadığı ülkede gerek kadına ve çocuğa şiddete, gerek hayvan hakları ihmaline, gerekse yardıma ihtiyacı olanların yardımına destek vermek konularında duyarlı olan oyuncu; bu konuda sosyal sorumluluk projelerinde olmak istediğini dile getirdi.

Sen Anlat Karadeniz'de bebek müjdesi!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin