Selvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilim

Mart ayında Twitter hesabı açan 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir paylaşım daha geldi. "Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir." diyen Selvi Kılıçdaroğlu, eğitim çağındaki çocukların beslenememesine dikkat çekti.

Selvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilim

14 Mayıs'taki seçimlere artık günler kaldı. YSK, cumhurbaşkanları adayları kesin listesini açıkladı. Buna göre seçimlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İtitfakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA ittifakının adayı Sinan Oğan ve Memleket Partisi İGenel Başkanı Muharrem İnce katılacak...

Kemal Kılıçdaroğlu da seçim çalışmaları kapsamında yurt gezilerini sürdürürken 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da Twitter hasabı açtı. 

Selvi Kılıçdaroğlu ilk paylaşımında eşiyle bir mitingteki fotoğrafını paylaşmış ve "Kemal Bey ve ben… Son zamanlarda en çok sevdiğim fotoğraflarımızdan biri." ifadesini kullanmıştı.

Selvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilim

Selvi Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir paylaşım daha geldi. Twitter'dan bir paylaşım yapan Selvi Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de çocuklarımızın %67'si sebzeyi, %87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir." ifadesini kullandı.

Selvi Kılıçdaroğlu: Ben First Lady unvanı peşinde değilim - Resim : 2

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin