Selin Ciğerci'nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu'ndan olay yorum

Gökhan Çıra'dan ikinci kez boşanmaya karar veren Selin Ciğerci soluğu Mykonos'ta aldı. 15 kilo veren Selin Ciğerci tatil pozlarıyla yaktı geçti. Selin Ciğerci'nin iddialı mayosuyla pozunu gören yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu da kendini tutamadı. Ciğerci'nin pozuna çoğu takipçisi ise "Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Selin Ciğerci'nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu'ndan olay yorum

Gökhan Çıra ile ikinci kez evlenen ve evliliğinde istediği mutluluğu yakalayamayan Selin Ciğerci ayrılık kararı almıştı. Selin Ciğerci ikinci kez boşanacaklarını da sosyal medyadan duyurmuştu. Ciğerci paylaşımında "Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek" ifadelerini kullanmıştı.

Selin Ciğerci'nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu'ndan olay yorum

Bu açıklamadan sonra Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın mesajları da ifşa oldu. Selin Ciğerci ise yeni hayatına odaklandı. Bir süredir Türkiye'de tatil yapan güzel isim soluğu Mykonos'ta aldı.

Selin Ciğerci'nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu'ndan olay yorum - Resim : 2

GÜLŞAH SARAÇOĞLU ÇOK BEĞENDİ

Son dönemde verdiği kilolarla da dikkat çeken Selin Ciğerci siyah iddialı mayosuyla havuz başında boy gösterdi. Selin Ciğerci'nin Mykonos pozunu gören Gülşah Saraçoğlu kendini tutamadı ve "Hadi oradan be" yazdı.

Ciğerci'nin takipçileri ise fotoğrafa "Boşanma iyi geldi"," Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.

Selin Ciğerci'nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu'ndan olay yorum - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin