Selfie çılgınlığı yok sattırdı!

Özçekim modası, 'selfie çubuğu'na ilgiyi artırdı.

Google Haberlere Abone ol
Selfie çılgınlığı yok sattırdı!

2014 Oscar Töreni'nde ünlü oyuncu Ellen DeGeneres'in ünlü oyuncular ile çektiği selfie pozunun ardından tüm Türkiye'de yankı uyandıran selfie çubuğuna talep günden güne arttı. Kullanıcılar, e-ticaret platformu n11.com üzerinden bir yılda 3 bin 500 adetin üzerinde selfie çubuğu satın aldı.



Fotoğraf dünyasına yenilik getiren ve artık günlük hayatımızın bir parçası haline gelen selfie pozları son dönemin en popüler fotoğrafları haline geldi. n11.com'un 2014 Mayıs ayından bu yana yaptığı selfie çubuğu satışları 115 bin lira ciroya ulaştı. Tüketiciler tarafından bir yılda 3 bin 500 adetin üzerinde selfie çubuğu satın alınırken, satış adedi her ay artan bir ivmeyle ikiye katlandı.



2014 yılı Mayıs ayından bu yana 3 bin 500 kişi selfie çubuğu satın aldı



Kullanıcılar, 2014 Aralık ayı içerisinde 450 adet satın alırken selfie akımının her geçen gün artmasıyla bu rakam 2015 yılı Ocak ayında 760'ın üzerine çıktı. Her geçen ay bir önceki aydan daha fazla satılarak satış ivmesini hiç düşürmeyen selfie çubuğu, 2014 Mayıs ayından bu yana da 3 bin 500 adetin üzerinde satıldı.



En geniş açıları tek bir kareye sığdırabilmek için en iyi araç olarak tanımlanan selfie çubuğu, bluetooth tuş ve zamanlayıcı özellikleriyle 12 TL'den başlayan fiyatlardan satılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin