Selçuk Tepeli neden FOX ekranlarına çıkmıyor? İstifa ettiği iddialarına yanıt geldi. Tepeli'nin neden ekranlarda olmadığı belli oldu

FOX TV ekranlarında yayınlanan çok sayıda dizi için peş peşe final haberleri gelirken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli ekrana çıkmadı. Haber bültenini izleyen seyirciler Selçuk Tepeli'yi ekranda göremeyince büyük bir şok yaşadılar. Akıllara istifa etmesi geldi. Herkes merakla beklerken Tepeli neden ekranlara çıkmadı?

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Tepeli neden FOX ekranlarına çıkmıyor? İstifa ettiği iddialarına yanıt geldi. Tepeli'nin neden ekranlarda olmadığı belli oldu

FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli ekrana çıkmadı. Haber bültenini izleyen seyirciler Selçuk Tepeli'yi ekranda göremeyince büyük bir şok yaşadılar. Sosyal medyada Selçuk Tepeli'nin kovulduğuna yönelik bazı iddialar dolaşıma sokuldu. Sonrasında ise Fatih Portakal gibi istifa ettiğini sürenler oldu.

 SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI 

Selçuk Tepeli'nin neden ekrana çıkmadığı belli oldu. FOX TV kaynakları da istifa veya kovulma iddialarını doğrulamadı.

FOX Ana Haber'de bu akşam sunucu koltuğunda Gülbin Tosun yer alıyordu. Gülbin Tosun, Selçuk Tepeli'nin soğuk algınlığı nedeniyle bu akşam ekranda yer alamadığını söyledi.

Öte yandan Selçuk Tepeli'nin bu akşam ekranda olup olmayacağı merak ediliyor. Fatih Portakal'ın istifasının ardından FOX TV ana haber sunuculuğu görevine getirilen Selçuk Tepeli daha önce Habertürk ekranlarında seyirciyle buluşuyordu.

Muhalif kimliğiyle bilinen Selçuk Tepeli zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla sosyal medyada iktidara yakın isimler tarafından hedef gösteriliyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin