Selçuk Bayraktar'dan Cem Yılmaz'a gönderme: Elbette bu duyguyla mücadele edeceğiz

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, tv100'de Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Bayraktar, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 1999 yılındaki bir gösterisindeki repliğe göndermede bulundu ve tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Bayraktar'dan Cem Yılmaz'a gönderme: Elbette bu duyguyla mücadele edeceğiz

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum'a, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar konuk oldu.

Bayraktar programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Devrim otomobilinden de birileri rahatsız olmuş. Nuri Demirağ’ın uçakları neden gömülmüş? Vecihi Hürkuş, neden Yeşilçam tarafından bir parodi karakteri haline dönüştürülmüş? Bu adam büyük bir kahraman, biz bununla neden dalga geçiyoruz? Düşmanın pençesinden kurtulmuş ama buradaki bürokrasinin pençesinden kurtulamamış." dedi.

Cem Yılmaz'ın 1999 yılındaki gösterisi Bir Tat Bir Doku'da geçen, "Şimdiden zıplamaya başla, ancak aya gidersin." repliğine tepki gösteren Bayraktar, "Niye komedyenlerimiz astronot olmak isteyen çocukla ‘Zıpla zıpla anca gidersin’ diye dalga geçiyor. Elbette bu duyguyla mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Bayraktar'ın o sözleri:

İşte Yılmaz'ın gösterisinin o bölümü:

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin