Selahattin Demirtaş’ın Fahrettin Altun’u hedef alan açıklamalarına tepki geldi. Altun, Demirtaş'a 6-8 Ekim olaylarını ve Yasin Börü'yü hatırlattı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kendisini hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. Altun, Demirtaş'a 6-8 Ekim olaylarını ve Yasin Börü'nün katledilmesini hatırlattı. Demirtaş'a tepki gösteren Hamza Dağ da, "Terör örgütünden aldığı güç ile tehditler savurmuş." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Selahattin Demirtaş’ın Fahrettin Altun’u hedef alan açıklamalarına tepki geldi. Altun, Demirtaş'a 6-8 Ekim olaylarını ve Yasin Börü'yü hatırlattı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kendisini hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

"YASİN BÖRÜ VE ONLARCA MASUMUN KATİLİ"

Altun Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi, Yasin Börü ve onlarca masumun katili, Türk adaletinin tam da aynı sebepten ceza verdiği terör destekçisi, yalanlarla dolu bir bildiriyle şahsımı tehdit etmiş, arkasındaki terör örgütüne bizi hedef göstermiş.

"BİZİ SİNDİRMEYE, KORKUTMAYA ÇALIŞIYOR"

Kendisine hukuksuzca “özgürlük” vadedenlerin kazanabilmesinin mümkün olmadığını fark etmiş olacak ki, böylesi tehditlerle bizi sindirmeye, korkutmaya çalışıyor. Buradan sözcülüğünü yaptığı kanlı terör örgütüne sesleniyorum. Sizden korkmuyorum!

"TEHDİTLERİNE BOYUN EĞECEK BİR TANE BİLE İNSAN YOK İÇİMİZDE"

Bu terör azmettiricisi manipülatörün tehditlerine boyun eğecek bir tane bile insan yok içimizde. Biz, bizzat bunları ve desteklediklerini onlarca kez sandığa gömen Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın arkasında, millet için yürüyen milyonlarız.

Bölücü örgütün ve destekçilerinin yıllarca vatandaşlarımıza çektirdikleri acıları, yaptıkları manipülasyonları, içerisinde bulundukları kirli ilişkileri tüm dünyaya anlatarak teröre karşı mücadelemize devam edeceğiz.

"TERÖR ÖRGÜTÜNDEN ALDIĞI GÜÇLE TEHDİTLER SAVURMUŞ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Demirtaş'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Dağ şu açıklamaları yaptı:

"Terörist başının heykelini dikme hayali" dört duvar arasına sıkışan Selahattin Demirtaş, kendi kara propaganda mekanizmalarını, iftiralarla İletişim Başkanımız Sn.
@fahrettinaltun'a mâl etmeye çalışmış. Üstelik terör örgütünden aldığı güç ile tehditler savurmuş.

Devletimizin hiçbir temsilcisi, sizin ve sırtınızı dayadığınız terör örgütünün tehditlerine boyun eğmez.

Her koşulda mecrada terör ve yardakçılarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin