Sel bölgesinde son durum: Okullar tatil edildi. Hazine Bakanlığı açıkladı. Vergi ödemeleri 1 ay ertelenecek

Antalya'da Kumluca ve Finike sel bölgelerinde okullar tatil edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya'da selden etkilenenlerin Vergi beyannameleri ve ödemelerini bir ay erteledi.

Google Haberlere Abone ol
Sel bölgesinde son durum: Okullar tatil edildi. Hazine Bakanlığı açıkladı. Vergi ödemeleri 1 ay ertelenecek

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde kuvvetli yağış sebebiyle dereler taştı. Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Finike'de metrekareye 253,8 kilogram, Kumluca'da ise 207,8 kilogram yağış düştü.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya'da selden etkilenenlerin Vergi beyannameleri ve ödemelerini bir ay ertelediğini açıkladı.

Hazine Ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bakanlığımız, 12 Aralık tarihinde Antalya ilinin Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde faaliyet gösteren mükelleflerin Aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin Ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir.

Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

OKULLAR TATİL EDİLDİ 

Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili Tekin Erdenir, sel sebebiyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okullara 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin