Seksologlar büyük sırrı verdi: Orgazm olabilmek için bu 3 unsura dikkat edin

Daha kolay orgazm olabilmenin sırrı bulundu. Seksologlar o konuya dikkat çekti. Yatağa geçmeden önce dikkat edin...

Google Haberlere Abone ol
Seksologlar büyük sırrı verdi: Orgazm olabilmek için bu 3 unsura dikkat edin

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan bağlarını güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinizin keyifli ve sağlıklı ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken birbirinden farklı pek unsur bulunmaktadır.

Kişilerin birbirlerine hemen her düşüncesini açık bir şekilde aktarması, sevdikleri ve hoşlandıkları durumları açıkça dile getirmesi sürecin çok daha keyifli ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Cinsel ilişki hususunda pek çok kadının en muzdarip olduğu durum orgazm sürecine geçememesi olurken, seksologlar bu konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Orgazm olabilmek için bu 3 unsura dikkat etmek son derece önemli...

ORGAZMIN YOLU BURADAN GEÇİYOR

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılmaya devam ederken, seksologlar önemli bir konuya daha imza attı. 

Kolay ve etkili orgazm süreci içerisinde olabilmek için çeşitli ipuçların olduğunu dile getiren seksologlar şu açıklamalarda bulundu.

Seks Profesörü olan Dr. Nicole McNichols, orgazm olabilmek için önemli olan 3 temel unsuru şu şekilde sıraladı.

Kadının zevk seviyesinin bir erkeğin cinsel organıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen profesör, kadının orgazma ulaşabilmesi için tamamıyla klitoral uyarım, öpüşme ve duygusal yakınlığın esas olduğuna vurgu yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin