Seksenler dizisinde flaş ayrılık! Hangi usta oyuncu veda ediyor?

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler'in yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı... Fenomen dizi Seksenler'in yeni bölümlerinde usta oyuncu, sağlık nedenleriyle yer almayacak.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler dizisinde flaş ayrılık! Hangi usta oyuncu veda ediyor?

Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı Seksenler dizisinin yeni sezon ilk bölümü 5 Ekim Pazartesi günü 17.00'de yayınlanacak. Seksenler geçen yıl olduğu gibi yeni sezonda da hafta içi her akşam ekranda olacak.

RASİM ÖZTEKİN SEKSENLER'DEN AYRILDI

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından olan Rasim Öztekin ise yeni sezonda rol almayacak. Kalp rahatsızlığı olan usta oyuncu Rasim Öztekin, koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldı.

KAVUĞU ŞEVKET ÇORUH'A DEVRETMİŞTİ

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimi günlerde düzenlenen törenle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu Şevket Çoruh'a devretmişti.

Kavuğu 4 yıl önce Ferhan Şensoy'dan devralan Rasim Öztekin, kalp sağlığı nedeniyle tiyatro sahnelerinden uzak kaldığını ve bu nedenle kavuğu devrettiğini söylemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin