Seks yapmanın bir faydası daha ortaya çıktı: Bu faydayı öğrendiğinizde her gün cinsel ilişkiye girmek isteyeceksiniz

Cinsel ilişkinin bir faydası daha ortaya çıktı. Bu faydayı öğrenen herkes her gün seks yapmak isteyecek!

Google Haberlere Abone ol
Seks yapmanın bir faydası daha ortaya çıktı: Bu faydayı öğrendiğinizde her gün cinsel ilişkiye girmek isteyeceksiniz

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarına yardımcı olan aynı zamanda birbirlerine olan güveni daha da sağlamlaştıran önemli etmenlerden bir tanesidir. Sağlıklı bir cinsel ilişki birlikteliği elbette sağlıklı bir ilişkiden geçerken, partnerlerin birbirleriyle olan uyumu hemen her konuda önem arz etmektedir.

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılsa da çeşitli konularda yeni araştırmalar da yapılmaya devam ediyor. Bilhassa cinsel ilişkinin kişiler üzerindeki olumlu olumsuz etkileri, faydaları ya da zararları sıklıkla incelenen konular arasında yer alırken, cinsel ilişkinin insana sağladığı bir fayda daha ortaya çıktı.

Bu faydayı öğrenenler hemen partnerini de alıp yatağa koşacak...

 

BU FAYDAYA HERKESİN DİBİ DÜŞECEK

Cinsel ilişkinin insan sağlığı üzerindeki faydaları pek çok kişi tarafından bilinirken, Hollanda'da düzenli seks üzerine kapsamlı bir araştırma gerçekleştirildi. Yapılan araştırma sonucunda düzenli seksin kadın ve erkekteki bir faydası daha olduğu ortaya çıktı.

Seks sonrası kişilerin uyku sürecini inceleyen araştırma, seksin uyukuya geçişi hızlandırdığı ve seks sonrası uykunun çok daha kaliteli olduğuna vurgu yapıldı. 

Normal kişilerin yatağa girdikten sonra uykuya geçiş sürelerinin 21 ile 23 dakika olduğu ortaya çıkarken, cinsel ilişkiye giren kişilerde bu sürenin maksimum 15 dakika olduğu belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin