Seks yaparken dikkat! Sigaradan bile daha tehlikeli!

Seks yaparken bu hususa dikkat edin. Uzmanlar uyardı. Sağlığa olan tehlikeleri çok ciddi!

Google Haberlere Abone ol
Seks yaparken dikkat! Sigaradan bile daha tehlikeli!

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan güvenlerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurların başında gelmektedir.

Ancak cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken pek çok farklı unsur bulunmaktadır. Bu unsurların başında elbette partnerlerin birbirleriyle olan iletişimi gelmektedir.

Partnerlerin birbirleriyle hemen her şeyi açık bir şekilde konuşabilmesi, istek ve arzularından utanmadan sıkılmadan bahsedebilmesi sürecin çok daha keyifli aynı zamanda tutku dolu ilerlemesini sağlayacaktır.

Tüm bunların yanı sıra cinsel ilişki içerisinde olurken sağlık açısından dikkat edilmesi gereken belli hususlar da bulunmaktadır. Anında etkisiyle yaptığınız tüm hamleler sağlığınızı riske atabilir.

İşte cinsel ilişki sürecindeyken dikkat edilmesi gereken o sağlıksal boyutlar...

 

UZMANLAR UYARDI: YAPMAYIN!

Seks üzerine pek çok araştırma devam ederken, uzmanlar uzunca bir zamandır oral seksin oldukça sağlıksız bir durum olduğunu ve ciddi tehlikelerle karşı karşıya kalınabildiğine ilişkin önemli açıklamalar yapıyordu.

Amerikalı genç kadın doktor Dr. Daria Sadovskaya, tütün kullanımının boğaz kanserine riskini büyük ölçüde arttırdığını dile getirirken, oral sekse de değinmeyi ihmal etmedi.

Oral seksin potansiyel boğaz kanseri risklerinden bir tanesi vurgulanırken, erkeklerin bu durumdan çok daha riskli olduğu açıklandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin