Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme

ABD'de milyarder iş insanı Jeffrey Epstein için cinsel istismara aracılık yapma suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell'in hapishanedeki yeni konumu dikkat çekti. Maxwell'in yeni göreviyle hapishanedeki hayatı, sinema dünyasının klasikleri arasında sayılan Esaretin Bedeli filmine benzetildi.

Google Haberlere Abone ol
Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme

Jeffrey Epstein ile kurdukları seks ağı yüzünden yargılanan Ghislaine Maxwell, bu defa da hapishanedeki yeni işiyle gündemde.

Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme

60 yaşındaki Maxwell’e, hapishane yöneticileri tarafından ayrıcalıklı bir iş verildiği belirtiliyor. Yıllarca Epstein’a eşlik eden Maxwell, sosyalleşmediği zamanlarda bir masanın arkasında formlar dağıtıyor. Epstein’ın eski ortağı, hapishanedeki yeni işiyle Esaretin Bedeli filmini akıllara getirdi.

Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme - Resim : 2

Mirror’a konuşan bir kaynak şunları söyledi: “Kızların çoğu, onun nasıl kıvrandığını ve böyle bir işin verildiğini gördü. Yeni bir Esaretin Bedeli yapıldığını söyleyerek dalga geçiyorlar. İçeride yerleri yıkayan, sebze doğrayan ve böyle bir işi hayal eden onlarca kız var.”

DİĞER MAHKUMLAR ÖFKELİ

Kaynak şunları ekledi: “O çok zeki. Oradakilerin çoğunun IQ’sunun düşük olduğunu tahmin edebilirsiniz, ama bütün kızlar böyle bir işin hak edilerek alınması gerektiğini biliyor ve Maxwell’in işi almasından dolayı çileden çıkmış durumda.”

Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme - Resim : 3

1994 yapımı Esaretin Bedeli filminin başrolünde Tim Robbins tarafından canlandırılan Andy Dufresne, karısını öldürmekten hüküm giydikten sonra hapishane kütüphanesini işleten bir mahkumu canlandırıyordu. Dufresne, masum olduğu halde hapishaneye girmek zorunda kalmış ve içerideyken kütüphanede çalışmaya başlamıştı.

PRADA KIYAFETLERİ GİTTİ, HAPİSHANE FORMALARI GELDİ

Hapishane yetkilisi şunları ekledi: “Ghislaine’in hayatı bundan daha farklı olamazdı. Prada kıyafetleri ve kaz ciğeri gitti. Etrafı katiller, uyuşturucu kaçakçıları, dolandırıcılar ve diğer seks suçluları ile çevrili. Keşke arkadaşları onu şimdi görebilseydi.”

Prens Andrew’un da adının karıştığı seks skandalında Prens’i Virginia Giuffre ile tanıştırdığı iddia edilen Maxwell, Temmuz 2037’den önce serbest bırakılmayacak.

Seks tarikatı kuran ünlü isimle ilgili yeni gelişme - Resim : 4
EN YAKIN ARKADAŞI BİR KATİL

Mirror, Maxwell’in hapishanedeki en iyi arkadaşının kötü şöhretli katil Narcy Novack olduğunu da belirtiyor. Çiftin birbirleriyle konuşarak, gülerek ve şakalaşarak uzun süre geçirmeleri dikkat çekiyor.

Novack, milyoner kocasının ve kayınvalidesinin dövülerek öldürülmesini organize etmekten suçlu bulunarak 2012 yılında hapse atılmıştı. Ghislaine içeri girdikten sonra Novack ile yakınlaştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin