Şehrin ortasında tacize meydan dayağı: Öfkeli kalabalığın elinden tacizciyi zor aldılar

Çark Caddesi'nde bir kadının taciz iddiası sonrası ortalık karıştı. Polis beklenirken bir anda kaçmaya çalışan şahıs etrafta toplanan kalabalık tarafından dövüldü. Adeta meydan dayağı yiyen şahıs polisler tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Şehrin ortasında tacize meydan dayağı: Öfkeli kalabalığın elinden tacizciyi zor aldılar

Sakarya’nın en işlek bölgelerinden biri olan Çark Caddesi’nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Vatandaşların çevresini sardığı ve polis ekiplerini beklediği esnada kaçmaya çalışan şahsa meydan dayağı atıldı.
Olay, Adapazarı ilçesi Çark Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, genç bir şahıs Çark Caddesi’nde bir kadını taciz etti. Kadının tepkisi üzerine bölgedeki vatandaşlar şahsın etrafını sararak durumu polis ekiplerine bildirdi.

KAÇMAYA ÇALIŞINCA ORTALIK KARIŞTI

Kadını taciz ettiği öne sürülen genç kaçmaya çalışınca olanlar oldu. Öfkeli kalabalık gence saldırdı. Gergin anlar Atatürk Bulvarı’na taştı. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler, meydan dayağı çekilen genci gözaltına aldı.
Öte yandan, bir kadının taciz şüphelisine gösterdiği tepki ile bölgedeki hareketli dakikalar ise cep telefonu ile görüntülendi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin