ŞEHRAZAT TWITTER'DA NEDEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

© MEDYATAVA- Pop müzik söz yazarı ve bestecilerinden Şehrazat, önceki gece Twitter'da müzik eleştirmeni Naim Dilmener'e ateş püskürdü. Bir türlü sakinleşemeyen ve Naim Dilmener'e "Sana yazıklar olsun" diye öfke saçan Şehrazat'ı bu kadar sinirlendiren şey neydi?

Google Haberlere Abone ol
ŞEHRAZAT TWITTER'DA NEDEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

Bu büyük tartışmaya sebep olan şey ise Meyra'nın Şehrazat imzalı son şarkısı "Aşklayalım"..


Şehrazat tarafından önce Ajda Pekkan'a verilen ve sanatçının yaz konserlerinde seslendirdiği Aşklayalım, bir süre önce belirsiz bir nedenle Pekkan'ın yeni albüm repertuvarından çıkarıldı. Kulislerde çeşitli iddialar gündeme gelse de konuyla ilgili her iki taraf da resmi bir açıklama yapmadı.


Bu hamle üzerine Şehrazat ise şarkıyı Meyra'ya verdi ve Meyra geçtiğimiz hafta yeni albümünün çıkış şarkısı olarak "Aşklayım"la görücüye çıktı. Şarkı çıkar çıkmaz Twitter'da olumlu,olumsuz eleştiriler yapılmaya başlandı. Twitter'da Şehrazat'la Naim Dilmener'i karşı karşıya getiren süreç ise şöyle oldu:


Önce gazeteci Suat Kavukluoğlu DMC Genel Müdürü Samsun Demir'e "Aşklayım" şarkısının tavır ve duygu olarak Meyra'ya yakışmadığını, Meyra'nın şarkının duygusuna kendisini ikna edemediğini, şarkının tamamen Ajda Pekkan'ın üzerine dikilmiş bir elbise olduğunu söyledi.


Eleştirileri dinleyen Samsun Demir, Naim Dilmener'in de fikrini merak edince Dilmener de yorumlarıyla olaya dahil olmuş oldu. "Bir kaşık suda fırtına kopardığınıza göre Meyra'nın bir Madonna olacağına vehmediyorsunuz herhalde" diye söze başlayan Dilmener'e şarkının bestecisi Şehrazat'ın cevabı gecikmedi:


İşte Naim Dilmener ve Şehrazat arasında yaşanan gergin diyaloglar:


Naim Dilmener: İki saate yakın uyudum, biraz evvel uyandım.Ben uyurken Meyra'nın şarkısı (şakşakçıları kusuruma bakmasın,ismini unuttum) patladı mı?


Şehrazat: Haaa patladı!! Bi sorun mu vardı??


Şehrazat: Sana sordum Naim Dilmener!!! Patladı şarkı. Bir Sorun mu var?????


Naim Dilmener: Aman efendim,estağfurullah. Allah tamamına erdirsin.


Şehrazat: Amiiiiin. Öyle de olacak. Hayret niye rahatsız oldun anlamadım. Meyra'ya ne gibi bir husumetin var ki!!!!


Sana birşey diyeyim mi!!! Yaşlandıkça Kötuleşiyorsun. Ayıp sana Ayıp...


Naim Dilmener: Meyra'nın ne/kimin şarkısnı söylediğinden haberim yok.Şimdi anladım ki, sizin şarkınızı söylüyor.Ben,çıkarılan gaza takıldım!


Şehrazat: Sana ne Sana neeeeee. Gaz çıkar B.k çıkar sana neeeeeee be sana neeeeee. Kimsin sen kim? Sen inansan ne olur, inanmasan ne olur..it ürür kervan yürür...


Naim Dilmener: Sakin olun. Anladığım kadarıyla Meyra'ya biraz fazla inanmışsınız.Ben ise tam tersi! Bağırmanın kimseye faydası yok.


Şehrazat: Hiç birşey olamasa bile emeğe saygı göster saygısız..benim için bittin. kifayetsiz muhteris, senin gibi birkaç tane var seni örnek alan onların da ağzına etme zamanı geldi, sıra onlara gelecek, az kaldı. Son olarak şunu da bil ben hayatta Allah'tan ve kendimden başka kimseye inanmam..


Şehrazat: Benden iyi bilemez müziği hatta T.C.'de de yok. Müzik benim var mı daha diyeceğiniz? Neye yanıyorum biliyor musunuz? Hayatlarında hep başkalarının yaptıklarından para kazanıp yedikleri kaba etmelerine. Eleştiriymiş!! Kaç tane beste yaptınız, müzik sektörüne kaç kuruş kazandırdınız? Hangi şarkılarınız Türk pop tarihine geçti, kime ekmek kapısı açtınız?


Bütün bunlardan sonra yine de yatışamayan Şehrazat geceyi Naim Dilmener'e ithafen şu sözlerle noktaladı: "Var ya Naim Dilmener Allah senin Cezani versin tez gun tez saatte. Sana Yaziklar olsun. Tuh sana"


© MEDYATAVA-2011

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin