Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 36 oyunla seyirci karşısına çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 3’ü yeni, 2’si konuk, 36 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 36 oyunla seyirci karşısına çıkıyor

İBB Şehir Tiyatroları 2022-2023 tiyatro sezonunun ana temasını “İstanbul Klasiklerle Buluşuyor” olarak belirledi.

Şehir Tiyatroları yerli ve yabancı klasikleri seyirciyle buluştururken, yeni yazarlar ve oyunlarına da sahnelerinde yer veriyor. Bu sayede geleceğin klasikleşecek eserleri ilk kez seyirciyle buluşturuluyor.

Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 36 oyunla seyirci karşısına çıkıyor

Bu ay; Kuğunun Şarkısı (Yeni Oyun), Bir Gece Masalı (Yeni Oyun), Benim Küçük Yıldızım (Yeni Oyun), Alice in Fearland(Alice Korku Ülkesinde-Konuk Oyun), Aşkın En Kısa Gecesi (Konuk Oyun), Cadı Kazanı, Hayat Der Gülümserim, Tartuffe, Çın Sabahta, Yatak Odası Komedisi, Öldün, Duydun mu?, Geçit, Gül’e Ağıt, Çingene Boksör...

Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 36 oyunla seyirci karşısına çıkıyor - Resim : 2

...Kutlama, İki Efendi’nin Uşağı, Antigone, Komik Para, Zehir, Fosforlu Cevriye, Veba, Hastalık Hastası, Hamlet, Rüstemoğlu Cemal'in Tuhaf Hikâyesi, Yaftalı Tabut, Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin, İfigenya, Kimse Öyle Şeyleri Konuşmuyor Artık, Rüya, Bekçi ile Postacı, Elma Kurdu Kırtık, Bir Gün Ayakkabımın Teki, Benim Güzel Pabuçlarım, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Pollyanna, Herkes Sihirbaz Olacak adlı oyunları seyirciyle buluşacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin