Şef Mehmet Yalçınkaya 'Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil' diyerek herkese seslendi: Rehavete kapılmayalım

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya günlerdir deprem bölgelerinde sahra mutfaklarında canla başla çalışıyor. Elinden gelenleri yapmaya çalışan Mehmet Şef "Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil" diyerek herkese seslendi. Ünlü şef "Rehavet kapılmayalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şef Mehmet Yalçınkaya 'Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil' diyerek herkese seslendi: Rehavete kapılmayalım

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem ve ardından Hatay'da meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depremler ülkemizi sarstı.

Büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden olab depremler sonrası MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkayada ekibini toplayıp afet bölgesinde sahra mutfağı kurdu.

Depremzedeler için kazan kazan yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya günlerdir afet bölgesinde. Mehmet Şef sosyal medyadan herkese seslendi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mehmet YALÇINKAYA (@chefmehmetyalcinkaya)'in paylaştığı bir gönderi

'REHAVETE KAPILACAK DURUMDA DEĞİLİZ'

"Rehavet kapılmayalım Tabii ki iş güç devam etmeli ama elimizden geldiğince devam edelim depremler devam ediyor arkadaşlar" diyen Mehmet Şef konuşmasında "Rehavete kapılacak durumda değiliz en azından bizim sahada gördüğümüz şey bu. Çok rehavetlik bir durum yok yapılacak daha çok iş var. Yüz ifademize gözlerimize bakarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Burada hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin