Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Nova Norda ve dahası 19 Ağustos'ta Zorlu PSM'de

Sedef Sebüktekin ve Konukları Zorlu PSM Amfi’ye Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne’nin 31’inci etkinliği için geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Nova Norda ve dahası 19 Ağustos'ta Zorlu PSM'de

%100 Açık Sahne etkinlikleri devam ediyor. Can Ozan, Nova Norda, Deniz Tekin, Dilan Balkay, Can Özen ( The Away Days), Deniz Bayoğlu ve Düşün‘ün sahne alacağı özel konser saat 20.00’de Zorlu PSM Vestel Amfi’de. 

Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Nova Norda ve dahası 19 Ağustos'ta Zorlu PSM'de

%100 Açık Sahne ilklerin sahnesi!

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de birçok müzisyeni aynı sahnede buluşturarak farklı bir kulvar yaratan Tolga Akyıldız; bugüne dek 300’ü aşkın ismi ağırladı. Müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edindiği gibi unutulmaz müzik buluşmalarının sahnesi de olan %100 Açık Sahne​; sürprizlerle dolu performanslarla 9 yıldır adından söz ettiriyor ve fark yaratıyor. 

Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Nova Norda ve dahası 19 Ağustos'ta Zorlu PSM'de - Resim : 2

Sedef Sebüktekin kimdir?

Romantik ve varoluşsal sorularını sorarken, kendisi gibi kafası karışıkları dansa davet eden Sedef Sebüktekin, İstanbul’da doğdu. Lisede davul çaldı, eşzamanlı olarak gitarda besteler yaptı ve şarkılarını seslendirmeye başladı. Üniversite yıllarında odasında başladığı kayıtlarla ”Kısalar” adını verdiği; her hafta besteleyip, kaydedip yayımladığı 1 dakikalık şarkılar, müziğini insanlarla paylaşmak adına attığı ilk adım oldu.

2015’te Sofar İstanbul’da seslendirdiği Can Ozan şarkısı; Bul Beni ile daha geniş bir kitlenin ilgisini çekti. Ardından 2016-2017 yıllarında “Hayalin Kadar”, “Deli Değilsin” ve “Bugün İçicem” gibi yine kendi evinde kaydettiği ve kendi halindeki ruhunu yansıtan şarkılarıyla yoluna devam etti.

Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Nova Norda ve dahası 19 Ağustos'ta Zorlu PSM'de - Resim : 3

2017-2018’de “Sen İstersin”, “Seni Uyurken İzlemek” ve “Kayboluyorum” gibi elektronik öğelerle buluşturulmuş şarkıların yanı sıra “Günler Kısa” gibi akustik şarkılar da üretmeye ve paylaşmaya devam etti. 2018 yılında Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan Muhafız’da “Kayboluyorum” şarkısına yer verildi. 2019’da “Ara”, 2020’de “Unutmam Lazım” “Gözün Doysun” ve ”Uzaktan” teklilerini çıkardı. 

2021 Ocak ayında Nova Norda, Birkan Nasuhoğlu ve Can Ozan ile beraber 21 günde kaydettikleri 8 şarkılık proje albüm ‘Evde’ yayımlandı ve Mart ayında solo şarkısı “Çıplak” ile dinleyicisiyle tekrar buluştu. 

Sanatçı melankolik bir ruh halinde salınma hissi uyandıran şarkılarını paylaşmaya devam ediyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin