Sedef Kabaş'ın sözleri infial yaratmıştı... RTÜK’ten olağanüstü toplantı kararı geldi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in, yarın Üst Kurulu olağanüstü toplantıya çağırdığı öğrenildi. RTÜK üyesi Okan Konuralp, "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “toplumda infial yaratan yayınlar” vurgusuyla Üst Kurul’u yarın olağanüstü toplantıya çağırdı" bilgisini verdi. RTÜK Üyesi İlhan Taşçı da açıklamalarda bulundu. Toplatın pazartesi (yarın) 12:00'da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Sedef Kabaş'ın sözleri infial yaratmıştı... RTÜK’ten olağanüstü toplantı kararı geldi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in gündemdeki gelişmeler üzerine tüm üyeleri olağanüstü toplantıya çağırdığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamasında Taşçı, “RTÜK Başkanı, çarşamba günü olağan toplantı olmasına rağmen yarın saat 12'de Üst Kurulu olağanüstü toplantıya çağırdı! Amaç Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle TELE 1’e haddini bildirmek. Kabaş tutuklu! Bu neyin telaşı? Amaç belli. Saraydan gelen talimatı bir an önce yerine getirmek” dedi.

 “TOPLUMDA İNFİAL YARATAN YAYINLAR” VURGUSU

RTÜK üyesi Okan Konuralp ise, “RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “toplumda infial yaratan yayınlar” vurgusuyla Üst Kurul'u yarın olağanüstü toplantıya çağırdı. Gündeminde Sedef Kabaş'ın değerlendirmeleri de olan toplantı şüphesiz, saray tarafından talimatlandırılmış bir toplantıdır ve bir panik halinin tezahürüdür!” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin