Sedat Peker'in oğlu Celal Han Peker'den manidar paylaşım!

Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yaptığı açıklamalarda AKP ile FETÖ arasında gizli görüşmelerin yürütüldüğünü iddia ederken, Peker'in oğlu Celal Han Peker sosyal medya hesabından manidar bir göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker'in oğlu Celal Han Peker'den manidar paylaşım!

Bir süredir ailesiyle beraber yurt dışında yaşayan ve suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunun Sedat Peker, ülke gündemini sarsan iddialarına devam ederken, en son Nokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven'e yönelik paylaşımlarda bulundu. FETÖ soruşturmasından firari durumda bulunan Cevheri Güven’in iddialarına yanıt veren suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Ankara Milletvekili Mücahit Aslan üzerinden iktidar ile FETÖ arasında gizli görüşmelerin yürütüldüğünü iddia etti.

Öte yandan Sedat Peker'in oğlu Celal Han Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Sedat Peker daha önce yaptığı bir paylaşımda "Tayyip abi" dediği AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "helalleşmek" için bir video yayımlayacağını duyurmuş, daha sonra video yayımlamaktan vazgeçmişti.

Peker'in oğlu Celal Han Peker, dün akşam yaptığı manidar paylaşımında "Helalleşmenin en büyüğü oluyordu ama bazıları anlamadı zekanı …" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'in oğlu Celal Han Peker'den manidar paylaşım!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin