Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Seni uyarıyorum bu işlerden uzak dur!

Kara para aklamaktan aranana Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon istediği iddia edilen Veyis Ateş Habertürk'ten istifa etmişti. Ateş uzun süren sessizliğini bugün sosyal medyadan bozmuştu. Ateş, paylaşımlarında Sözcü yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'i hedef almıştı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, Veyis Ateş'in gazeteci Uğur Dündar hakkında yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada dikkat çeken ifadeler kullandı. Peker, "Seni uyarıyorum bu işlerden uzak dur!" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Seni uyarıyorum bu işlerden uzak dur!

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş bugün sosyal medyadan sessizliğini bozdu.

 İstifasının ardından Haziran ayında kendi mal varlığının araştırılması için suç duyurusunda bulunacağını avukatlarının hazırlık yaptığını söyleyen Ateş, yeni açıklamasında Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan ve ekrana da yansıyan gerilime de isim vermeden gönderme yaparak, "Neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum? Size bir şey anlatmaktan vazgeçtim" dedi.

 Suç örgütü lideri Sedat Peker, Ateş'in Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar'ı isim vermeden hedef alarak yaptığı açıklamalar hakkında paylaşımda bulundu.

Peker paylaşımında şunları söyledi:

Anonsçu veysi arkadaşlar söyledi, Uğur Ağabey’e saygısızlık yapmışsın. Habertürk’te yaptıklarından sonra başına neler geldi biliyorsun.

Seni uyarıyorum, bu işlerden uzak dur. Yoksa tekrardan seni top 10 listesine alacağım.

İşte Sedat Peker'in o paylaşımı:

Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Seni uyarıyorum bu işlerden uzak dur! - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin