Sedat Peker ve eşi Özge Peker'e şok: Mal varlıklarına tedbir konulması talebi

Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesinde organize suç örgütü lideri Sedat ve eşi Özge Peker'in mal varlıklarına tedbir konulması talep edildi.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker ve eşi Özge Peker'e şok: Mal varlıklarına tedbir konulması talebi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkındaki soruşturmaları haber alıp önce Balkanlara ardından da BAE'ye geçmişti. Soruşturma kapsamında Peker'in evine operasyon yapılmıştı.

Peker, eşi Özge Peker ve çocuklarının maruz kaldığı muameleden dolayı ateş püskürmüştü. Daha sonra Özge Peker ve çocukları da Peker'in yanına gitmişti.

Sedat Peker'in suç örgütüne yönelik Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davada mağdurlardan Emrah Sarıtaş, avukatı aracılığıyla sunduğu dilekçede, Peker ve eşinin mal varlığına tedbir konulmasını talep etti.

Sedat Peker ve eşi Özge Peker'e şok: Mal varlıklarına tedbir konulması talebi

Peker ile eşinin alt ve üst soy dökümlerinin istendiği belirtilen dilekçede, bu şahısların birinci derecede akrabalarının gayrimenkul, hisse senedi ve nakit gibi varlıklarının tespit edilmesi talep edildi.

Dilekçede, "Söz konusu davada suçlamalar ve gerçekleşen zararın, müvekkilin mal varlığına yönelik olması, hukuki süreçte müvekkilin uğradığı zararın karşılanabilmesi ve menfaatlerinin korunması amacıyla isimleri geçen sanıkların suç konusu elde ettiği mal varlıklarının kaçırılmaması ve üçüncü kişilere devredilmemesi için ivedilikle tespit edilerek tedbir konulup, müsadere edilmesini saygıyla arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin