Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisi hakkında yaptığı suç duyurusunda yaşananları anlatan Peker, o davadan takipsizlik aldığını, aynı savcının kendisine 'talimatları' ilettiğini ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından yeni iddialarda bulundu.

29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağı davaya ilişkin iddialarda bulunan Peker, davanın iddianamesini hazırlayan savcının daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Peker'in “SİLAHLANIN” çağrısına ilişkin yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verdiğini öne sürdü.

Peker, "İnsanın yaşı 50 olunca ruh dünyasında daha yerleşik bir düzenin oluştuğunu yaşayan bir kişi olarak hem tarihe şahitlik etmek hem de olayların içindeki asli faili olarak 29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağım davamla ilgili iddianameyi hazırlayan Savcı Alim Yaşar ve bazı siyasilerle ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamın doğru olacağına karar verdim. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in suç duyurusu üzerine Ataşehir’de bir mekanın açılışında yaptığım “SİLAHLANIN” çağrımla ilgili takipsizlik kararını veren Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı da Alim Yaşar’dır" ifadelerini kullandı.

TALİMAT VERDİ

Akşener'in suç duyurusu üzerine Yaşar'a ifade verdiğini ve burada Yaşar'ın kendisine devletten talimat ilettiğini öne süren Peker, şu ifadeleri kullandı:

"Savcı Alim Yaşar tarafından ifadeye davet edildim. Davet saati çok erkendi. Erken uyanamadığımı koruma polisime söylediğim için davet ilerleyen saatlere alındı (ya, ben işte böyle özel bir adamdım). Savcı Bey, avukatım Sayın Ersan Barkın da varken ifademi aldı. Kahveler ikram etti. Keyifle geçen ifade faslından sonra Savcı Bey “Şimdi ifade bitti, size devletimizin bir isteğini iletiyorum. Bu Başsavcımızın da bilgisindedir, kendisinin de isteğidir.” dedi.

"SONRASINDA İSTEDİĞİM GİBİ DEVAM EDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİ"

SİLAHLANIN” çağrısı yaptığım açılış konuşmamdaki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğim sert sözlerden dolayı rahatsız olmadıklarını, sözlerimin doğru olduğunu, ancak ülkedeki tansiyonun çok yükseldiği için bir süre Kılıçdaroğlu’na sert çıkışlar yapmamamı, sonrasında istediğim gibi devam edebileceğimi söyledi."

İşte Sedat Peker'in Twitter'dan yaptığı o açıklamalar:

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 2

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 3

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 4

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 5

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 6

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 7

Sedat Peker, 'silahlanın çağrısının' perde arkasını anlattı - Resim : 8

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin