Müzisyen kimliği ile de bilinen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, TRT 2'de ekrana gelen Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu 'Boğaziçi'nden' programına konuk oldu.
Bir izleyicinin "Genel yayın yönetmenliği ile müzisyenliği nasıl bağdaştırıyorsunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Ergin, "Bağdaşmaması için bir neden yok, tek sorun zaman olmaması" dedi.
"Hangisini severek yapıyorsunuz?" şeklindeki soruda tereddütte kalan Ergin, ikisini de sevdiğini, müziğin genel yayın yönetmenliği gibi kendisini çok sıkan ve zamanını alan bir uğraş olmadığını söyledi.
"Müzikle ilişkiniz daha keyifli bir ilişki" diyen Sedat Ergin, genel yayın yönetmenliğini bıraktığı zaman müziğe ağırlık vereceğini belirtti.
Ergin, "Ne kadar kısa biterse müzik hayatım o kadar uzun sürer, daha çok müziğe zaman ayırırım. Genel yayın yönetmenliğinden ayrıldığımda o zaman sahne hayatım başlayabilir" dedi.
Televizyon Gazetesi