Sedat Ergin: İçimde bir işi aşkla yapmış olmanın verdiği bir kıpırtı var...

Ergin, bugün okurla buluşan Hürriyet KitapSanat'la ilgili bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Ergin: İçimde bir işi aşkla yapmış olmanın verdiği bir kıpırtı var...

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, gazetenin bugün okurla buluşan yeni eki Hürriyet KitapSanat'ı değerlendiren bir yazı kaleme aldı.



Yazısına, "Şu an meslek hayatımda kaleme almaktan en çok mutluluk duyduğum yazılardan birine başlamış bulunuyorum" diyerek başlayan Ergin, "Mutluluğumun gerisinde yöneticisi olduğum gazetenin ilk kez vereceği haftalık bir kitap-sanat dergisinin haberini okurlarımıza duyuruyor olmanın sevinci yatıyor" ifadelerini kullandı.



Ergin, yazısının devamında ise "Basında her zaman yeniliklere imza atmış, öncü rol oynamış bir gazete olarak bu yönümüzü bu kez bir kitap-sanat dergisi vererek sergilemiş oluyoruz. Bunu yaparken okurlarımızı biraz da şaşırtmak istiyoruz" dedi ve ülkede son dönemde yaşanan olumsuz olayların sanatla aşılacağına inandığını belirterek "Bu dönemde kitap-sanat dergisi veriyoruz. Yılgınlığa teslim olmayacağız" ifadelerien yer verdi.



İşte, Ergin'in o yazısı:



"Sanatçılarımızla toplum arasında köprü olacak



Şu an meslek hayatımda kaleme almaktan en çok mutluluk duyduğum yazılardan birine başlamış bulunuyorum.



Heyecanlıyım. İçimde bir işi aşkla yapmış olmanın verdiği bir kıpırtı var.



Mutluluğumun gerisinde yöneticisi olduğum gazetenin ilk kez vereceği haftalık bir kitap-sanat dergisinin haberini okurlarımıza duyuruyor olmanın sevinci yatıyor.



Hürriyet, bundan böyle her cuma günü ilk bölümünde yeni kitapları, edebiyat dünyasının en son eserlerini tanıtan, değerlendiren; ikinci bölümünde ise müzikten baleye, resme ve heykele, fotoğrafçılıktan mimariye kadar sanatın, yaratıcılığın her alanına uzanan bir eki ana gazeteyle birlikte ücretsiz olarak sizlere sunacak.



Hürriyet Kitap-Sanat, bu yönüyle Türk basınında çok uzun bir süre için bir ilk oluşturuyor. Sektörünün lideri konumundaki ana akım büyük bir gazetenin magazin, seyahat ve hafta sonu eklerinin yanı sıra okurlarına düzenli olarak bir kültür dergisi de vermesi önemli bir adımı gösteriyor."



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin