Sedat Doğan: Yardım edin! Türkiye'ye dönmek istiyorum

Brezilya’ya yerleşen Sedat Doğan'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Doğan: Yardım edin! Türkiye'ye dönmek istiyorum

Türkiye'de hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan ve sürpriz bir kararla Brezilya’ya yerleşen Sedat Doğan'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor.



Türkiye'de aralarında ünlülerin de olduğu kişileri dolandırdığı iddia edilen ve hakkında suç şikayetler bulunan Sedat Doğan, Brezilya'da hırsızlık yaparken görüntülenmişti. Brezilya polisleri tarafından yakalanan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Sedat Doğan, artık Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.



Brezilya'da sokaklarda yaşayan ünlü isme Duymayan Kalmasın ekibi ulaştı. Doğan yaptığı açıklamada: 'Lütfen bana annem ve ya her hangi birileri uçak bileti gönderin. Artık buradan kurtulmak İstanbul’a evime dönmek istiyorum.' dedi.



Sedat Doğan: Yardım edin! Türkiye'ye dönmek istiyorum



4 uçak biletini yaktı



Bir dönem Türkiye'de uyuşturucu tedavisi gören ve Brezilya'ya yerleştikten sonra bağımlı hale gelen Sedat Doğan'a ailesi daha önce 4 kez uçak bileti aldı. Her defasında Türkiye'ye dönmeyi reddeden ve uçak biletlerini yakan Doğan'ın sokaklarda yaşadığı öğrenildi.



Geçtiğimiz günlerde Duymayan Kalmasın programına bağlanan Sedat Doğan'ın annesi 'Sedat'a 7 ayda 100 bin TL'ye yakın para gönderdik. Elimizde ne var ne yok sattık. Son bir kaç aydır para gönderemiyorduk, uyuşturucu kullanmak için hırsızlık yaptı.



Babası hastanede, biz perişan haldeyiz. Artık Sedat'ın şansı bitti. 4 kez uçak bileti aldık ama gelmedi. Artık bilet alacak durumumuz yok' açıklamasını yapmıştı.



Sedat Doğan: Yardım edin! Türkiye'ye dönmek istiyorum - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin