Seda Sayan gitti Demet Akalın geldi!

Star TV'deki programı final yapan Demet Akalın, kavgalı olduğu Seda Sayan'ın sunuculuğunu bıraktığı Gelinim Mutfakta'nın kadrosuna katıldı. Programın sunuculuğunu yapacak olan Akalın, haberi de sosyal medya hesabından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Seda Sayan gitti Demet Akalın geldi!

Alişan ile Star TV’de sabah programını sunan Demet Akalın, geçen haftalarda yayının final yaptığını açıklayarak ekrana veda etti.

Bu olayın ardından Seda Sayan da Kanal D’de yayınlanan ‘Gelinim Mutfakt’a programının sunuculuğunu bırakarak Star TV’ye transfer olunca iki ünlü ismin arası açıldı.

Birbirlerine ağır ithamlarda bulunan Demet Akalın ile Seda Sayan cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Demet Akalın, Seda Sayan’ın ayrıldığı ‘Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu oldu.

Programın yönetmenliğini Umut Kızıl yapacak.

Kanal D'den resmi açıklama geldi

Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olan Demet Akalın ile ilgili Kanal D'den resmi duyuru yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kanal D’nin 4’üncü sezonuna “merhaba” diyecek fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni sezonda Demet Akalın’ın sunumuyla ekranda olacak.

Üç sezondur hafta içi her gün izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta’nın sunucu koltuğu artık Demet Akalın’a emanet. Şarkıları ve samimi tavırlarıyla beğeni toplayan başarılı isim artık sevenleriyle Kanal D’de buluşmaya hazırlanıyor.

Kısa süre içinde çekimlere başlayacak olan Akalın, “Böylesine başarılı bir projenin bir parçası olmak gurur verici. Kanal D ekranında çok eğleneceğimize eminim. Çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Gelinim Mutfakta yeni sezonda yine hafta içi her gün Kanal D ekranlarında olacak!"

Seda Sayan gitti Demet Akalın geldi! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, Alişan’la birlikte sundukları Star TV’deki programlarının bittiği gün Seda Sayan’dan “Ben başlıyorum” mesajı almış ve şunları söylemişti:

Seni sever sayarız! ‘Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim.

Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin