Seçmen 'canlı billboard' oldu

CHP İstanbul İl Başkanlığı, seçim vaatlerini daha fazla kişiye duyurabilmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Google Haberlere Abone ol
Seçmen 'canlı billboard' oldu



CHP’nin seçim vaatlerinin yazılı olduğu tişört giyen CHP milletvekillerinden İlhan Cihaner, “İnanılmaz eşitsiz bir yarış var.Yurttaşlarımıza yönelik projelerimizi geniş kesimlere duyurmak için tüm CHPliler canlı billboard olacak” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, seçim vaatlerini daha fazla kişiye duyurabilmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Ekonomikanlamda siyasi partiler arasındaki eşitsizlikleri protesto eden CHPliler, seçim vaatlerinin yazılı olduğu tişörtleri giyerek canlı billboard oldu. İstanbul’un tüm bölgelerinde bugün startı verilen canlı billboard çalışmasına milletvekili adayları da katıldı.





Şirinevler Meydanı’nda CHP İstanbul Milletvekili Adayları İlhan Cihaner, Efkan Bolaç, Ali Şeker ve Hüseyin Özkahraman, CHP’nin seçim vaatlerinin yazılı olduğu tişörtleri giyerek yoldan geçen vatandaşlara şeker ve broşür dağıttı. Daha sonra AKP’nin propaganda afişlerinin yer aldığı billboardların önünde toplanan CHPli milletvekilleri ve partililer, “AKP’de israf var, CHP’de insan var”, “Mercedes’e değil, eğitime bütçe”, “Asgari ücret 1500 lira olacak” ve “Emekliye iki maaş ikramiye” şeklinde slogan attı. (DHA)



"Seçmen 'canlı bilbord' oldu" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin