"Seçim barajı düşecek mi?" sorusuna Erdoğan ilk kez yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan seçim barajı düşecek mi sorusuna ilk kez açıkça yanıt verdi. Yüzdelik oran da paylaşan Erdoğan, Bahçeli ile hem fikir olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
"Seçim barajı düşecek mi?" sorusuna Erdoğan ilk kez yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna-Hersek ve Karadağ ziyaretlerinin ardından dönüş yolunda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Afganistan başta olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalar yapan Erdoğan Türkiye'nin atacağı adımlarla ilgili de bilgiler verdi. Erdoğan'ın son dakika açıklamalarının içerisinde seçim barajının düşürülmesi, S-400'ler, 28 Şubat'ı gerçekleştiren darbeci generallerle ilgili ortaya atılan iddialar da yer aldı.

Erdoğan "seçim barajı düşecek mi?" sorusuna, "Barajla ilgili olarak şu anda belirgin hale gelen aslında 7 ama bu konuda Cumhur İttifakı olarak MHP'li arkadaşlarımızın nihai kararını bizim arkadaşlarımız henüz almış değiller. Ancak 7 netleşmiş vaziyette. MHP de 7'ye olumlu bakıyor. Bunun altında bir şey olur mu olmaz mı, henüz önümüze gelmiş değil. Öyle bir şey olursa o da tabi konuşulabilir ama şimdilik böyle bir şey yok." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin