Şebnem Ferah'tan albüm müjdesi

Rock müziğin sevilen sesinin 4 albümü yeniden müzik marketlerde olacak.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah'tan albüm müjdesi

Şebnem Ferah’ın, uzun yıllardır marketlerde yer almayan; Kadın, Artık Kısa Cümleler Kuruyorum, Perdeler ve Kelimeler Yetse albümleri Pasaj Müzik etiketi ile 14 Şubat’ta tekrar müzik marketlerde olacak.



Müzikseverler, önümüzdeki aylarda yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Şebnem Ferah’ın bugüne kadarki üretimlerine eksiksiz olarak 14 Şubat tarihinden sonra müzik marketlerden ve dijital platformlardan ulaşabilecekler.



Müzik kariyerine 16 yaşında Volvox grubunu kurarak başlayan Şebnem Ferah, 1996 yılında ‘Kadın’ albümüyle ilk solo çalışmasına imza attı. 1999 yılında ‘Artık Kısa Cümleler Kuruyorum’ adlı 2. albümünü, 2001 yılında prodüktörlüğünü de kendisinin üstlendiği ‘Perdeler’ albümünü, 2003 yılında ise yine prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı ‘Kelimeler Yetse’ isimli 4. albümünü yayınladı.



2005 yılında ‘Can Kırıkları’ albümünü sevenleriyle buluşturan Şebnem Ferah, İstanbul Symphonic Project’le 10 Mart 2007’de İstanbul’da verdiği konserin kayıtlarını; DVD ve CD seçenekleriyle yayınlandı.2009 yılında 6. stüdyo albümü ‘Benim Adım Orman’ı dinleyicisi ile paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin