Şebnem Ferah'tan 4 yıl aradan sonra yeni albüm: Od

Rock müzik şarkıcısının yeni albümü, raflardaki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah'tan 4 yıl aradan sonra yeni albüm: Od

Şebnem Ferah’ın, 7. stüdyo albümü Od Pasaj Müzik etiketiyle 9 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. 4 yıl aranın ardından müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük üstlendi. 



Kayıtları Babajim stüdyolarında, 6 ayda tamamlanan, 10 şarkının yer aldığı albümün, mixleri Murat Bulut, masteringi ise Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol stüdyolarında yapıldı. Albümdeki şarkılara, sahnede olduğu gibi, klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik etti. 



Albümün çıkış şarkısı, söz ve müziği sanatçıya ait “Birileri Var” olarak belirlendi. Ketche yönetmenliğinde çekilen video klip, albümün yayın tarihi ile beraber müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.



Şebnem Ferah Yorumuyla “Çok Yorgunum”



Sözü ve müziği Şebnem Ferah’a ait 9 şarkının yer aldığı ‘Od’ albümünde şarkıcının dinleyicilerine bir de cover sürprizi var. Cem Karaca tarafından bestelenmiş bir Nazım Hikmet şiiri olan “Çok Yorgunum” Şebnem Ferah tarafından yeniden yorumlandı. 



Şebnem Ferah yeni albümü ile beraber, Mayıs ayı içerisinde sırası ile 9 Mayıs Yeditepe Üniveristesi, 11 Mayıs Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, 21 Mayıs Bursa Açıkhava Tiyatrosu , 23 Mayıs Ankara Kent Park, 26 Mayıs Trabzon Hayri Gür Spor Salon’unda gerçekleştireceği konserleriyle dinleyicilerine seslenecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin